Max Fit opent sportlocatie in het centrum van Arnhem

0

Max Fit opent een personal training studio in het voormalige kantoor van Sportbedrijf Arnhem. Het bedrijf huurt een ruimte van 320 vierkante meter op de begane grond aan de Broerenstraat 57 in Arnhem. Met deze nieuwe locatie groeit dit personal training bedrijf naar vier vestigingen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen.

Max Fit werkt met verschillende trainers die helpen bij personal training en lichaamstransformaties. Behalve de nieuwe locatie in Arnhem zitten er ook locaties in Elst, Huissen en Wijchen.

Eigenaar van der Vorm Vastgoed is al 100 jaar een familiebedrijf in het ontwikkelen en verhuren van vastgoed in heel Nederland en Europa. Het oude kantoorgebouw is getransformeerd naar een duurzaam complex met 58 huurappartementen in de vrije sector en een commerciële ruimte op de begane grond. Tegenover bevindt zich het Arnhemse stadhuis en de winkelstraten zijn om de hoek.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel geweest bij de herontwikkeling van dit oude kantoorgebouw. Op het dak bevinden zich zonnepanelen, er is gebruik gemaakt van driedubbel glas en een warmte-terugwininstallatie gebouwd dat zorgt voor schone en warme lucht.

Colliers adviseerde de eigenaar van der Vorm Vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?