Aan de Stegge Twello realiseert DHL CityHubs op meerdere locaties in Nederland

0

Met DHL Parcel heeft Aan de Stegge Twello overeenstemming bereikt over de realisatie van CityHubs in Almere, Groningen, Nijmegen en Geleen. Er volgen meer locaties waarvoor Aan de Stegge Twello momenteel met DHL Parcel samenwerkt om deze ontwikkelingen in te passen.

DHL CityHub
De CityHubs van DHL Parcel bestaan uit een bedrijfshal met een sorteerinstallatie en zijn voorzien van twee laad- en losdocks voor vrachtverkeer en meer dan 30 laad- en losposities voor bestelauto’s e.d. Kantoorruimte met bijbehorende faciliteiten en ruim voldoende parkeerplaatsen voor personenauto’s en stallingsruimte voor fietsen op eigen terrein maken het geheel compleet.

CO2-neutrale vestigingen
De CityHubs worden gerealiseerd aan de rand van stedelijke gebieden, waarmee de ‘last mile’ op de meest efficiënte en duurzame manier kan worden uitgevoerd. Korte routes stellen in staat snel te verduurzamen omdat ze met elektrische bestelauto’s, cargo-fietsen of andere kleine voertuigen uitgevoerd kunnen worden. Alle nieuwbouw vindt plaats volgens de hoogste duurzaamheidsnormen van BREEAM. De gebouwen zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en er wordt gereden met een volledig elektrische vloot.

Nieuw sorteercentrum
Naast de CityHubs opent DHL Parcel in oktober in Utrecht een nieuw nationaal sorteercentrum, welke tevens door Aan de Stegge Twello is gerealiseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?