Taco de Groot start per 1 september als nieuwe CEO bij Urban Interest

0

Per 1 september zal mr Taco T.J. de Groot MRE MRICS in de functie van CEO toetreden tot de directie van Urban Interest. Taco de Groot zal zich richten op de verdere professionalisering van ons bedrijf, de aansturing van de vastgoedportefeuille en het strategisch beleid.

Urban Interest is als Nederlandse belegger actief op het gebied van residentieel en commercieel vastgoed. Daarnaast houdt Urban Interest zich in toenemende mate bezig met het transformeren/ontwikkelen van vastgoed voor eigen portefeuille. De vastgoedportefeuille bestaat uit woningen, winkels, kantoren en hotels.

Taco de Groot: Urban Interest is een van de grootste particuliere vastgoedbeleggers van Nederland met een prachtige portefeuille. De onderneming heeft zich de laatste jaren getransformeerd tot een zeer professionele organisatie en is klaar voor de volgende groeifase. Ik kijk er enorm naar uit samen te gaan werken met mijn nieuwe collega’s en zorg te dragen voor een robuuste groei voor de aandeelhouders van Urban Interest.

Marcel Scholtes (CFO): Met de komst van Taco wordt zeer veel ervaring, zowel op vastgoed- als bestuurlijk gebied, aan ons team toegevoegd. Dit betekent dat ik mij als CFO weer kan gaan richten op finance, legal en HR. Ik ben blij met zijn komst en ben ervan overtuigd dat we hiermee een belangrijke stap hebben gezet.

Krijn Taconis (CCO): Ik zie ernaar uit samen met Taco en het team verdere uitvoering te geven aan de strategie en de ingeslagen weg van groei en optimalisatie van deze mooie portefeuille.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?