Progam verhuurt laatste fase Bedrijvenpark Seggelant-Noord in Brielle

0

Progam Ontwikkeling uit Barendrecht heeft onlangs twee 10 jarige huurovereenkomsten gesloten voor de laatste fase van het bedrijvenpark “Seggelant-Noord” te Brielle. MBL-Holland B.V. en We Supply Yachts B.V. zullen medio 2022 hun intrek nemen in de 2 nieuw te bouwen bedrijfsruimten van in totaal circa 2.400 m².

MBL-Holland B.V. heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ruim 975m² bedrijfs-/kantoorruimte met circa 968 m² afgesloten buitenterrein. MBL-Holland is momenteel gevestigd op bedrijventerrein ‘t Woud te Brielle, met de verhuizing naar het bedrijvenpark Seggelant-Noord vestigen zij zich dichter bij hun werkgebied en behouden zij de gemeente Brielle als vestigingsplaats. MBL-Holland B.V. voegt met deze verhuizing twee locaties samen waardoor het machinepark nog efficiënter kan worden ingezet.

We Supply Yachts B.V. heeft met Progam Ontwikkeling een huurovereenkomst gesloten die toeziet op de bouw van ca. 1.417 m² bedrijfs-/kantoorruimte met een afgesloten buitenterrein van ruim 1.600 m². We Supply Yachts is momenteel gevestigd in een kleinschalige bedrijfsruimte in Rhoon. Met de verhuizing naar de nieuwe locatie vanaf medio 2022, kan We Supply Yachts B.V. de aanhoudende groei in hun branche de komende jaren goed opvangen.

Bij de totstandkoming van de beide transacties werd Progam begeleid door BRiQ real estate. De bouw van de beide bedrijfspanden wordt uitgevoerd door Hanse Staalbouw en zal namens Progam bouwkundig begeleid worden door Risto B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?