Wereldhave sluit nieuwe overeenkomst met Jumbo voor Eggert center in Purmerend

0

Het Eggert center in Purmerend blijft ook na de recente vernieuwing voortdurend in ontwikkeling. Eigenaar Wereldhave investeert in de toekomst van het centrum als mixed-use ‘Full Service Center’ en sloot onlangs een nieuwe huurovereenkomst met Jumbo voor een Jumbo supermarkt in het Eggert center. Deze nieuwste Jumbo supermarkt, van ca. 1.500 m², wordt gevestigd op de locatie van de huidige HEMA-winkel aan de Koestraat. HEMA zal verhuizen binnen het centrum en een compleet nieuwe winkel van ca. 1.150 m² openen volgens het nieuwste HEMA-winkelconcept op de locatie waar momenteel de C&A gevestigd is.

De investeringen in nieuwe winkels op de genoemde locaties geven de ingangen aan de Koestraat en de Zuidersteeg weer een nieuwe impuls. De komst van Jumbo versterkt de functie dagelijks leven en boodschappen in het centrum, naast het al zeer complete aanbod fashion en horeca.
De openingen van de nieuwe Jumbo en HEMA winkels in het Eggert center zullen naar verwachting plaatsvinden in het voorjaar van 2022.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. In 1921 begonnen als groothandel en sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt naar inmiddels de tweede
supermarktketen van Nederland. In 2019 kwamen daar de eerste winkels in België bij. Jumbo telt momenteel ruim 690 supermarkten, waaronder 8 Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Ook voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit en een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels en 19.000 medewerkers.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie kijk op www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?