CORUM Investments investeert opnieuw in Brabant

0

Samenwerking tussen CORUM en Dalco Food uitgebreid.

CORUM Investments heeft onlangs via haar vastgoedfonds CORUM Origin een nieuw bedrijfspand aangekocht in het Brabantse Oosterhout. Het pand is verhuurd aan Dalco Food, gespecialiseerd in het ontwikkelen van vegetarische en vegan producten. De nieuwe aankoop in Oosterhout is het vierde pand in Brabant voor de vastgoedinvesteerder.

Beter Brabant
Het naastgelegen pand op het bedrijventerrein in Oosterhout was al in beheer van CORUM en werd sinds 2017 aan Dalco Food verhuurd. Daaropvolgend heeft Dalco, als onderdeel van hun samenwerking, aan CORUM gevraagd hen te ondersteunen bij de uitbreiding van hun activiteiten in Oosterhout. Dit heeft CORUM in de richting van het aangrenzende pand geleid. De nieuwe aankoop biedt Dalco een tweede toonaangevende productiefaciliteit, naast hun eerste vestiging in Oss.

CORUM Investments heeft, naast de twee panden in Oosterhout die worden verhuurd aan Dalco Food, tevens de vestiging van de Praxis in Breda, het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen en het bedrijfsgebouw van afvalverwerkingsbedrijf Renewi in Eindhoven in beheer.

Dalco Food
De nieuwe aankoop is van strategisch belang voor bestaande huurder Dalco Food. De onderneming zal aanzienlijk in het gebouw van ca. 7.000 m² investeren om het te kunnen gebruiken als een toonaangevende productiefaciliteit. Oosterhout biedt Dalco een gunstige locatie, met goede verbindingen naar Breda, Rotterdam en Utrecht.

Dalco Food is in 1975 begonnen als slagerij in het centrum van Oss en nu uitgegroeid tot specialist in het ontwikkelen en produceren van maaltijdcomponenten, fingerfood en ingrediënten, zowel vegetarisch als veganistisch. Elk jaar ontwikkelt en creëert het merk meer dan 100 nieuwe recepten en produceert het ongeveer 13.000 ton gerechten voor grote spelers in de levensmiddelenindustrie over de hele wereld, zoals Subway, Lidl, Aldi, Tesco, McDonalds, Unilever en Nestlé.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?