PingProperties herfinanciert samen met ABN AMRO de Dutch Tech Campus

0

PingProperties herfinanciert met ABN AMRO de Dutch Tech Campus te Zoetermeer. De financiering betreft een verlenging en uitbreiding. Door de realisatie van twee bedrijfsgebouwen en de verduurzaming van een deel van de bestaande bouw ondergaat de Dutch Tech Campus een exponentiële groei. Deze groei is de bewijsvoering van de duurzaamheidsambitie van PingProperties voor een toekomstbestendige campus.

PingProperties heeft de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer sinds 2015 in portefeuille. Het voormalig Siemensterrein van 13 hectare is herontwikkeld tot een levendige campus met een eigen identiteit en een consistente huurbezetting. Dutch Tech Campus omvat momenteel ca. 44.000 m² vastgoed in 10 gebouwen en breidt uit naar ca. 65.000 m² in 2022. De Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor gerenommeerde technologie bedrijven als Siemens, Topcon Postioning, Reconext, Lamboo Medical, Atos Medical en WSAudiology.

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Met de nieuwbouw van de twee hoogwaardige bedrijfsruimtes worden de huurders Lamboo Medical en Topcon Europe Positioning verwelkomt. Lamboo Medical is marktleider in de bouw en ontwikkeling van innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scans, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden. Topcon Europe Positioning is een Japans hightechbedrijf op het gebied van positionering. Siemens Mobility heeft zich recent langjarig gecommitteerd aan de campus en betrekt in september de hoogwaardig vernieuwde bedrijfsruimte. Hiermee ontstaat de meest aantrekkelijke campus aan de A12 voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van smart mobility, ICT en health care.

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl. Dutch Tech Campus maakt onderdeel uit van het Dutch Innovation Park, de komende jaren investeert de gemeente Zoetermeer fors in het Park en in de nauwe samenwerking.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?