Nova Capital koopt winkelcentrum De Opgang in Amsterdam

0

Nova Capital B.V. heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds De Opgang C.V. het winkelcentrum De Opgang aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord aangekocht. Verkoper is Investore Prime Retail.

Het overdekte winkelcentrum De Opgang heeft een oppervlakte van ca. 8.600 m², verdeeld over twee lagen. Het moderne winkelcentrum (2009) is volledig verhuurd met Decathlon, MediaMarkt, KFC en Amazing Oriental als grootste huurders.

De Opgang is onderdeel van het winkelgebied “Boven ’t Y” in Amsterdam Noord. Dit stadsdeel telt ongeveer 100.000 inwoners en zal naar verwachting groeien naar circa 160.000 inwoners in 2050.

Nova Capital werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital, juridisch door Berger Notariaat en technisch door Fris Beheer. RNHB heeft de hypothecaire lening verstrekt. Verkoper Investore Prime Retail is geadviseerd door Brickstone Retail.

Nova Capital is initiatiefnemer en beheerder van diverse vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere investeerders. De focus ligt op (wijk)winkelcentra met een gezond verzorgingsgebied. Het groeiend aantal inwoners van Amsterdam Noord geeft een uitstekend toekomstperspectief voor de ondernemers in De Opgang.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?