Maandag® Utrecht verhuist naar STAAT!

0

Maandag® kiest met deze verhuizing voor een centraal gelegen nieuwe kantoorruimte aan de Papendorpseweg 75-79 van circa 600 m². De kantoorruimte bevindt zich op de 4e verdieping van kantoorgebouw ‘STAAT!’ en wordt in gebruik genomen voor de domeinen Zorg & Welzijn, Onderwijs en Overheid van regio Utrecht per oktober 2021.

Parc Makelaars B.V adviseerde Maandag® bij de aanhuur. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V adviseerde (in opdracht van eigenaar Staatdorp B.V.) vastgoed beheerder Winter Trust B.V. bij de verhuur van de kantoorruimte aan Maandag®.

‘STAAT!’ is een dynamisch kantoorgebouw op een eersteklas zichtlocatie aan de rand van Utrecht. Het gebouw is gelegen op kantorenpark ‘Papendorp’ dat is opgezet als stadspark met gedeelde faciliteiten, een ideale centraal gelegen zakenlocatie in het hart van het land.

Winter Trust B.V. beheert en ontwikkelt kantoorruimtes voor grote organisaties, ambitieuze start-ups en zzp’ers vanuit een duurzame visie, waarbij aantrekkelijke leefgebieden ontstaan waarin wonen, werken en winkelen elkaar versterken. Maandag® werd vertegenwoordigd door Parc Makelaars B.V. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting maakte de connectie tussen STAAT! en Maandag®.

Over Maandag®:
Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houdt zij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat wordt gedaan met meer dan 3.500 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?