HEMA opent een nieuwe winkel in Amsterdam

0

Winkelketen HEMA opent op 26 augustus een vestiging aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam-Oost. Het bedrijf huurt een ruimte van 330 m² in winkelcentrum Brazilië. HEMA wilde zich al langere tijd vestigen op deze locatie door het ruime dagelijkse aanbod van wijkwinkelcentrum Brazilië.

Winkelcentrum Brazilië, gevestigd in een oude cacaoloods in het historische Oostelijk Havengebied, bestaat uit 23 winkels. De winkels verkopen voornamelijk dagelijkse producten van hoge kwaliteit, met keuze voor biologisch en bewust leven. Zo zijn er verschillende supermarkten en diverse versspeciaalzaken. Het aanbod wordt gecombineerd met diensten en functies zoals een apotheek, drogisterij, kantoorboekhandel, kapper, stomerij en horeca. Onder dit winkelcentrum aan het IJ bevindt zich een parkeergarage waar men de eerste 1,5 uur gratis kan parkeren.

HEMA viert dit jaar haar 95e verjaardag. In 1926 opende de eerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. Inmiddels heeft het bedrijf bijna 800 winkels in negen verschillende landen.

Colliers heeft in deze transactie opgetreden namens de verhuurder, een institutionele belegger.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?