SynVest koopt kantoorgebouw in Hoofddorp

0

SynVest heeft een kantoorgebouw gelegen aan de Wegalaan 2-8 in Hoofddorp aangekocht van NSI. Het kantoorgebouw omvat circa 3.000 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen.

Het gebouw is volledig verhuurd, aan onder andere Murata, een Japanse fabrikant van elektronische componenten.

Patrick Oudshoorn, Fund Manager SynVest: “Met deze aankoop bestaat het SynVest Dutch Real Estate Fund inmiddels uit 27 objecten. Met dit volledig en langjarig verhuurd object geven wij verder invulling aan een solide renderend fonds”.

Sander van den Engel, Associate Director Leasing & MidCap Investments bij Savills in Nederland, licht toe: “Alhoewel het beleggingsvolume in de Haarlemmermeer, waarin Hoofddorp gelegen is, in 2020 een flinke duik nam, bleef het aantal deals wel op niveau. Dit geeft aan dat het MidCap segment in deze regio geliefd is bij investeerders. We zijn dan ook verheugd deze transactie succesvol voor onze opdrachtgever SynVest te hebben kunnen afronden.”

SynVest werd geadviseerd door Savills. Verkoper NSI werd geadviseerd door TREC.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?