BDO tekent langjarige huurovereenkomst voor ruim 3.100 m² kantoorruimte in Rotterdam

0

Accountants- en adviesorganisatie BDO verruilt haar kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan 40 gelegen op Brainpark I vanaf Q2 2022 voor huisvesting in kantoorgebouw FIRST in het Rotterdam Central District. De langjarige huurovereenkomst voor de huur van ruim 3.100 m² kantoorruimte met Union Investment Real Estate GmbH werd recent getekend.

FIRST, dat sinds 2016 eigendom is van Union Investment, is met de komst van BDO volledig verhuurd en huisvest onder andere NautaDutilh, Robeco, Rabobank, Petrobras en Cushman & Wakefield.

Cathrin Schwartz, hoofd Asset Management Europe bij Union Investment, zegt hierover: “Wij verwelkomen BDO als nieuwe huurder en zijn blij dat het gebouw nu voor de volledige 100% verhuurd is. Met BDO als nieuwe huurder hebben wij een perfecte mix qua huurders in FIRST.”

Cushman & Wakefield heeft namens Union Investment Real Estate GmbH de transactie tot stand gebracht, BDO werd in deze transactie begeleid door Marble Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?