Naomi Koppens benoemd tot Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland als opvolger van Koen der Kinderen

0

Naomi Koppens is per 1 augustus benoemd tot Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland. In deze rol is Naomi verantwoordelijk voor alle leasing activiteiten van kantoren in Noord-Brabant en Limburg.

Naomi is ruim 5,5 jaar werkzaam bij JLL. In 2016 startte zij als stagiaire in het Agency Offices Eindhoven team. Daaropvolgend werkte zij een aantal maanden in het Research & Advisory team van JLL, maar keerde al snel weer terug in het Eindhovense kantorenteam als consultant.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Naomi volgt hiermee Koen der Kinderen op die JLL na 5 jaar gaat verlaten. Koen heeft voor JLL een belangrijke rol gespeeld in de Zuid-Nederlandse kantorenmarkt. Wij zijn Koen erkentelijk voor zijn bijzondere prestaties en klantgedreven advisering. Door ons Talent Management programma hebben wij in Naomi de perfecte opvolger gevonden, waarmee zij als Head of Agency Offices Eindhoven onze dienstverlening verder gaat uitbreiden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?