B-Style Mobility Solutions huurt een nieuwbouw bedrijfsruimte aan de Griekenweg 12 in Oss

0

Medio oktober van dit jaar betrekt men hier een hypermodern bedrijfspand met 985 m² magazijnruimte en 240 m² kantoor.

B-Style Mobility Solutions produceert en levert aan ombouwbedrijven complete conversiekits voor rolstoelauto’s, rolstoelbussen en stadsbussen. Na jaren in Velddriel gevestigd te zijn geweest, heeft men voor dit pand in Oss gekozen vanwege de uitstekende locatie ten opzichte van de A50-A59 en de fraaie uitstraling van het pand. Het feit dat het pand energieneutraal is, maakt dat dit gebouw goed binnen het maatschappelijke karakter van de onderneming past.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?