Bureau Jeugdzorg Limburg neemt intrek in Maasdomein Maastricht

0

Na een uitvoerige verbouwing zal Stichting Bureau Jeugdzorg Limburg hun intrek gaan nemen op de 1e verdieping van de oostelijke vleugel van het kantoorgebouw Maasdomein, gelegen aan de Randwycksingel 35 in Maastricht.

Alhier krijgt Bureau Jeugdzorg Limburg de beschikking over circa 694 m² hoogwaardige kantoorruimte, alsmede 20 parkeerplaatsen op het bijbehorende buitenterrein. Bureau Jeugdzorg Limburg is een gecertificeerde instelling voor uitvoering van de maatregelen jeugdbescherming en jeugdreclassering in de provincie Limburg.

Het kantoorgebouw Maasdomein is gelegen op een centrale locatie binnen het zakendistrict Randwyck en onder andere Radar, Xonar, The SelfService Company, Levanto Groep en Zorg van de Zaak zijn hier reeds gevestigd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Capricorn Capital Group B.V. Square Asset Management verzorgt het asset management namens de eigenaar. Stichting Bureau Jeugdzorg Limburg werd bij de aanhuur begeleid door Huurdersland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?