Particuliere belegger verkoopt logistieke “DIY” portefeuille aan Hines

0

Een particuliere belegger heeft een logistieke vastgoedportefeuille bestaande uit twee objecten verkocht aan Hines. De internationale vastgoedbelegger heeft namens het Hines European Value Fund 2 (HEVF 2) het logistiek distributiecentrum van circa 40.300 m² en de aangrenzende bouwmarkt van circa 4.100 m² verworven in Tiel. Deze transactie betreft de eerste investering van het HEVF 2 fonds in Nederland.

Het logistieke distributiecentrum is in gebruik door een Nederlands doe-het-zelfketen, dat fungeert als het logistieke knooppunt voor het bedrijf in Nederland. De winkelunit is verhuurd aan een Nederlandse bouwmarktketen en is recentelijk gerenoveerd.

Beide objecten bevinden zich in Tiel, een belangrijk logistiek knooppunt ten zuidoosten van Utrecht. De locatie heeft een centrale ligging en uitstekende ontsluiting vanwege de nabijheid van de belangrijke uitvalswegen A2 en A15 gecombineerd met de ligging nabij de containerterminal.

Verkoper werd tijdens deze transactie geadviseerd door Taylor Wessing, SGS Search en JLL.

Koper werd geadviseerd door Dentons Europe, PWC, Hollis, WSP en AeQO.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?