Bedrijfspand op Maastricht-Airport verhuurd aan TITAN Groep

0

Met ingang van 1 juli 2021 is TITAN Groep de nieuwe huurder van het bedrijfspand gelegen aan Europalaan 25 te Maastricht-Airport.

Het gebouw is gelegen op een goede zichtlocatie op de hoek van de Europalaan en de Horsterweg en beschikt over circa 660 m² bedrijfsruimte en circa 500 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Aan de achterzijde van het pand is een ruim buitenterrein beschikbaar.

TITAN Groep is al 5 generaties actief in de wereld van sloop-, bouw- en recycling en begeleidt het gehele proces van sloop, recycling en bouwrijp maken van projecten. Dankzij de sterke groei in de afgelopen jaren is TITAN Groep thans actief en Nederland, België en Duitsland. Vandaar ook de strategische keuze voor deze nieuwe locatie op het goed bereikbare Maastricht-Airport.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?