Hilti Nederland huurt nieuwe flagshipstore in Nieuwegein

0

Hilti Nederland B.V. heeft in Nieuwegein een absolute toplocatie aangehuurd voor haar nieuwe flagshipstore. Medio volgend jaar zal de nieuwe Hilti store geopend worden aan de Ravenswade 56S, geheel in lijn met het nieuwste Hilti Stores-concept. Door de recent gereed gekomen herinrichting van de toegangswegen tot het bedrijventerrein Ravenswade, ligt de nieuwe Hilti flagshipstore straks op een van de beste locaties van het bedrijventerrein Ravenswade. Tussen Hilti Nederland en verhuurder Mileway is een langjarige overeenkomst gesloten op basis van marktconforme huurcondities.

Hilti, opgericht in 1941 in Liechtenstein en inmiddels wereldwijd actief in meer dan 120 landen is producent van professioneel gereedschap en profileert zich als dé partner voor professionals in de bouw.

Insight Real Estate heeft Hilti Nederland begeleid bij deze relocatie in Nieuwegein. Verhuurder is Mileway.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?