Amsterdam Realty Partners koopt herontwikkelingslocatie Hoofdweg 634 in Hoofddorp

0

Amsterdam Realty Partners (ARP) heeft haar portefeuille strategisch uitgebreid met de aankoop van het kantoorgebouw gelegen aan de Hoofdweg 634 in Hoofddorp. Het kantoorgebouw is gelegen op ca. 3.820 m² grond en ligt aan de rand van het winkelcentrum van Hoofddorp.

Amsterdam Realty Partners is reeds eigenaar van het naastgelegen perceel in het gebied en heeft de mogelijkheid deze te ontwikkelen naar woningbouw.

Bart Hoebee één van de initiatiefnemers van ARP ; wij zijn zeer verheugd met deze strategische aankoop in het gebied, Hiermee wordt onze positie verstevigd en kunnen we in de toekomst een groter volume aan woningen realiseren voor de Hoofddorpse markt.

Amsterdam Realty Partners werd tijdens het aankoopproces begeleid door Spring Real Estate. Verkoper en groep particuliere beleggers werd geadviseerd door Schenk Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?