Stahlberg verkoopt de Sureweg 4-6 in Rotterdam

0

Spring Real Estate heeft Stahlberg geadviseerd bij de verkoop van de Sureweg 4-6 in Rotterdam. Het verkochte kantoorgebouw, genaamd Eurocentrum, is gelegen in De Europoort Rotterdam. Het gebouw omvat in totaal circa 4.022 m² kantoorruimte verdeeld over vier bouwlagen voorzien van voldoende parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein.

Het object is gelegen in de Benelux haven van Rotterdam Europoort. De Benelux haven is een haven in het westen van het Europoort-gebied in Rotterdam, aan het begin van het Calandkanaal.

De haven heeft een belangrijke functies: hier vestigt zich de terminal voor veerdiensten op Groot-Brittannië. Verder vormt de Europoort samen met de Botlek een van de omvangrijkste petrochemische-industriegebieden van de wereld.

De koper van de Sureweg 4-6 in Rotterdam werd begeleid door Orange Invest.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?