Mitiska REIM koopt Woonboulevard Arnhem

0

Het in België gevestigde Mitiska REIM heeft in Nederland zijn tweede investering gedaan door de aankoop van Woonboulevard Arnhem. De verkoper is HighBrook Investors. Voor deze aankoop heeft Mitiska een joint-venture overeenkomst afgesloten met Glow Real Estate als lokale partner.

Het retail park omvat ca 23.000 m² verdeeld over 15 units in vier bouwblokken met 430 eigen parkeerplaatsen. Bekende namen als Praxis, Leen Bakker, Mandemakers Groep, BCC, Swiss Sence, Sanitairwinkel en Jumbo Golfstore zijn er gehuisvest. Het retail park heeft een strategische ligging aan de invalweg A325 aan de zuidkant van Arnhem en sluit aan op een omvangrijk woongebied.

De nieuwe eigenaar ziet volop mogelijkheden om de locatie verder te optimaliseren door onder meer verbetering van zichtbaarheid, commerciële uitstraling en verbreding van het winkelaanbod.

De combinatie Mitiska/Glow beoogt in Nederland meer acquisities te doen in retail parken met mogelijkheden voor herpositionering door actief management.

Met meer dan meer dan 700.000 m² retail, verdeeld over 70 retail parken en convenience centra in 11 Europese landen, is Mitiska een van de leidende internationale spelers in deze sector.

Glow Real Estate is een onafhankelijke asset manager en ontwikkelaar van vastgoed, opgericht door Heino Vink en Marcel Kokkeel.

De aankoop door Mitiska is mede geinitieerd door Creating Retail Parks. Bij de aankoop is Mitiska op juridisch vlak geadviseerd door Stibbe en QGM Law, op technisch vlak is Mitiska geadviseerd door Som=.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?