Crowner’s Services B.V. koopt bedrijfshal aan de Linschotenstraat 10a te Rotterdam

0

Crowner’s Services B.V. heeft onlangs de bedrijfsruimte gelegen aan de Linschotenstraat 10a te Rotterdam gekocht. Het betreft een representatieve bedrijfshal, ter grootte van ca. 1.145 m², onderdeel van ‘Trade Terminal Rotterdam’, gelegen op het bedrijventerrein Spaanse-Polder te Rotterdam.

Crowner’s Services B.V. is een particulier bedrijf dat de offshore olie & gas en offshore windindustrie bedient. Zij voeren installatiewerkzaamheden on & offshore uit en hebben een team van lassers en monteurs, waarvan een deel ook volledig offshore gecertificeerd is. Er wordt samengewerkt met verschillende ontwerp- en engineeringbedrijven om projecten uit te voeren van engineering en ontwerp tot klassegoedkeuring, fabricage, testen en installatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidde de transactie namens verkoper R.S.T. Rotterdam Sport Trading B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?