Leger des Heils krijgt uitbreiding aan de Triathlonstraat 3 te Rotterdam

0

Recentelijk heeft het Leger des Heils een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een zelfstandig kantoorgebouw gelegen aan de Triathlonstraat 3 te Rotterdam. Het pand bestaat uit 965 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

Het leger des Heils is een professionele, innovatieve en praktisch ingestelde organisatie die, zonder onderscheid des persoons, materiële en immateriële hulp verleent. In Rotterdam e.o. wordt door 400 medewerkers maatschappelijke opvang, intramurale en ambulante begeleiding geboden.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., in collegiale samenwerking met JLL belast met de verhuur van de 4 panden aan de Triathlonstraat, trad op als adviseur voor verhuurder M7 Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?