Savills stelt nieuw Head of Occupier Services EMEA aan

0

Internationaal vastgoedadviseur Savills heeft de benoeming van Christina Sigliano aangekondigd als Head of Occupier Services voor de EMEA-activiteiten. Deze aanstelling sluit aan bij de doelstelling van Savills om haar dienstverlening voor huurders uit te breiden.

Christina zal haar werkzaamheden uitvoeren vanaf het Londense hoofdkantoor van Savills, gelegen aan Margaret Street nummer 33. De afgelopen 8 jaar heeft zij bij JLL gewerkt als Senior Director, zowel in Londen als onderdeel van het EMEA Capital Works-team en in Brisbane als onderdeel van het Tenant Representation team. Voordat Christina bij JLL startte bekleedde zij de rol als vicepresident bij H.O.K Architects, waar ze gedurende 10 jaar in heel Europa werkte om hun regionale partnernetwerk te onderhouden en uit te breiden.

Christina is de afgelopen 20 jaar onderdeel geweest van CoreNet en is de huidige CoreNet UK Chapter President. Christina zorgt ervoor dat, ondanks de uitdagingen van de afgelopen 18 maanden, netwerken en leren nog steeds hoog op de agenda staat voor alle CoreNet-leden.

Christina heeft veel bedrijven uit verschillende sectoren geadviseerd over huisvesting (o.a. de tech-, farmaceutische en biowetenschappelijke industrie). In deze rol zal zij leiding geven aan de Savills Occupier Services-activiteiten in EMEA. Haar nadruk zal liggen op het onderhouden en uitbreiden van het bestaande klantenbestand van Savills.

Jeremy Bates, Executive Director en Head of Occupational Markets Savills EMEA, licht toe: “Christina heeft een schat aan kennis van en ervaring in de vastgoedsector. We zijn verheugd haar te verwelkomen in ons groeiende team. Haar passie en gedrevenheid zullen een enorme aanwinst zijn voor onze wereldwijde activiteiten op het gebied van diensten voor vastgoedgebruikers.”

Christina Sigliano voegt toe: “Nu alle kantoren hun deuren weer openen is het cruciaal dat er geluisterd wordt naar de gebruiker, hoe zij het liefst werken en welke kantoorinrichting hierbij aansluit. Het is een zeer belangrijke tijd voor deze sector. Ik kijk ernaar uit om met de verschillende teams van Savills samen te werken, en om deel uit te maken van een bedrijf dat zijn mensen en klanten op de eerste plaats zet.”

Ellen Waals, Head of Agency bij Savills in Nederland: “De strategie van Savills om haar diensten voor gebruikers uit te breiden in de EMEA regio zie je ook terug in onze lokale doelstellingen. Wij hebben de afgelopen maanden ons team sterk ontwikkeld en optimaal voorbereid om aan de grote en complexe vraagstukken, als gevolg van uitgestelde huisvestingsbeslissingen en veranderende wensen, te kunnen voldoen. De kennis en ervaring van Christina vanuit het cross border perspectief sluiten geweldig aan bij deze ontwikkeling”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?