Iron Mountain verkoopt bedrijfsgebouw in Amsterdam Zuid Oost aan Urban Industrial

0

Iron Mountain heeft het zelfstandige bedrijfscomplex gelegen aan de Schepenbergweg 1 te Amsterdam aan Urban Industrial verkocht. Het bedrijfscomplex past niet meer binnen de lange termijn Real Estate strategie van Iron Mountain.

Het gebouw is gelegen op een strategische plek in Amsterdam Zuidoost, een gebied waar Urban Industrial meerdere objecten in eigendom heeft. Door de ligging in de oksel van de A2 (Utrecht – Amsterdam) en de A9 (Amsterdam – A1) is de bereikbaarheid van het gebouw uitstekend en is het gebouw zichtbaar vanaf zowel de A2 als de A9.

Het object bestaat uit ca. 2.700 m² en is leeg overgedragen aan Urban Industrial. Urban Industrial zal het pand renoveren en vervolgens op zoek gaan naar een lange termijn huurder. Gezien de sterke vraag naar bedrijfsruimte in dit gebied verwacht zij dit object op korte termijn te zullen verhuren.

In deze transactie is Iron Mountain geadviseerd door JLL en Eversheds. Urban Industrial is bij de aankoop juridisch geadviseerd door DLA Piper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?