Specsavers huurt winkelruimte op prominente locatie in Heerlen

0

Specsavers huurt een winkelruimte aan de Saroleastraat 46 te Heerlen.

Specsavers is een in 1984 opgerichte Britse optiek- en audicienketen met meer dan 1800 filialen in onder meer Groot-Brittannië, Nederland, Australië, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Spanje en Zweden. In Nederland zijn ruim 144 filialen gevestigd.

Na een grondige cosmetische renovatie zal huurder het geheel in gebruik nemen. In een voor de Retail lastige periode hebben via Boek & Offermans veel verhuur en verkooptransacties plaatsgevonden en zijn winkelruimten in trek. Een positieve indicator voor de nabije toekomst. Wij zien de komende periode dan ook met vertrouwen tegemoet waarin wij in samenwerking met huurders, verhuurders en overige betrokkenen de winkelstraten weer van nieuw en fris elan kunnen voorzien.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?