Nedlloyd Pensioenfonds verlengt huurcontract in Willemswerf Rotterdam

0

Nedlloyd Pensioenfonds heeft opnieuw een langjarige huurovereenkomst getekend voor hun kantoorruimte in Willemswerf in Rotterdam. Het pensioenfonds huurt voor de komende jaren 533 m² aan de Boompjes 40.

Sinds 1971 beheert Nedlloyd Pensioenfonds alle pensioenen van medewerkers die werkten bij één van de ondernemingen die tot de voormalige Koninklijke Nedlloyd behoorden. De Koninklijke Nedlloyd is een resultaat van een fusie van de grootste Nederlandse scheepvaartmaatschappijen in 1970. In 1997 resulteerde een nieuwe fusie tot P&O Nedlloyd, in 2004 werd het bedrijf overgenomen door het Deense Maersk-Sealand.

Willemswerf
In 1988 is het hoofdkantoor Willemswerf ontwikkeld en gerealiseerd. Het meer dan 90 meter hoge gebouw aan de Nieuwe Maas is een karakteristiek onderdeel van de Rotterdamse skyline. De medewerkers hebben uitzicht over de Maas.

Colliers heeft Nedlloyd Pensioenfonds bijgestaan. Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder a.s.r. real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?