FedEx sluit onderhuurovereenkomst in Elst

0

Jumbo Logistiek Vastgoed B.V. heeft een meerjarige onderhuurovereenkomst gesloten met FedEx Express Netherlands B.V. voor de onderverhuur van het pand gelegen aan de Nijverheidsweg 20 in Elst. Het complex is circa 25.907 m² en is onderverdeeld in circa 24.128 m² warehouse en circa 1.779 ² kantoorruimte.

Jumbo heeft dit regionale distributiecentrum verlaten nadat haar nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein gereed was en opereert inmiddels vanuit dit nieuwe DC.

FedEx Express Netherlands B.V. is een onderdeel van FedEx Corporation, ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard.

Jumbo is in deze transactie geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield en haar vastgoedbeheerder Projet B.V. FedEx is in deze transactie commercieel begeleid door REDEPT Cresa en juridisch begeleid door Stibbe.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?