Hiddo Kettenis nieuwe City Leader en Michiel Swart Associate Director Den Haag bij CBRE

0

Per 1 augustus is Hiddo Kettenis aangesteld als City Leader Den Haag bij CBRE. Daarnaast start op die datum Michiel Swart als Associate Director in dit regioteam.

Kettenis wordt verantwoordelijk voor het regiokantoor Den Haag en gaat leidinggeven aan het multidisciplinaire team. Hij heeft ruime nationale en internationale transactie-ervaring. De afgelopen zes jaar was Kettenis werkzaam als Director in het nationale Tenant Representation team binnen CBRE, met de laatste jaren de focus op de regio’s Den Haag en Rotterdam. Daarvoor werkte hij bij Cushman/DTZ, onder andere op het Haagse regiokantoor.

Het CBRE regioteam Den Haag wordt per 1 augustus verder versterkt door de indiensttreding van Michiel Swart als Associate Director. Swart heeft ruime transactie-ervaring op het gebied van verhuur. De afgelopen vijf jaar werkte hij als Head of Agency Den Haag bij JLL.

Michiel de Bruin, Executive Director Capital Markets en Top City Leader bij CBRE: “We zijn enorm blij dat we Hiddo en Michiel kunnen toevoegen aan het Haagse team. Beiden brengen veel relevante kennis van de markt mee. Met deze versterking kunnen we de beoogde groei realiseren, passend in onze city strategie. De komende periode verwachten we het team verder uit te breiden. De gesprekken hierover zijn in volle gang.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?