Edmond de Rothschild REIM koopt bedrijfsgebouw aan Marifoonweg in Amsterdam-Sloterdijk

0

Timtex Transport verkoopt haar bedrijfsgebouw aan de Marifoonweg in Amsterdam-Sloterdijk. Het bedrijfsgebouw van ca. 12.350 m² werd in een sale and leaseback transactie verkocht aan Edmond de Rothschild REIM ten behoeve van haar Euro Industrial Real Estate Fund (EIREF). Het gebouw is in fases gebouwd tussen 1996 en 2001 en bestaat in totaal uit ca. 13.600 m² bedrijfsruimte, 210 m² kantoorruimte en is gelegen op ca. 17.360 m² erfpachtgrond. Het is strategisch gelegen naast Station Sloterdijk en nabij de ring A10 en het centrum van Amsterdam.

Edmond de Rothschild REIM werd geadviseerd door VBC Notarissen en Hollis Global voor de technische due diligence. Timtex werd geadviseerd door 1530 Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?