Uitbreiding en wijzigingen in JLL’s kantorenteams regio Den Haag en Rotterdam

0

Per 1 juli is Nathan Stoltz gestart bij JLL Nederland als Head of Agency Offices The Hague. In deze rol is Nathan verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten in de regio Den Haag samen met Lennard van Weelde. Nathan zal deze functie combineren met de rol als Director Tenant Representation Rotterdam en Den Haag waarin hij verantwoordelijk is voor aanhuuractiviteiten in deze regio’s in samenwerking met Willem Rath.

Nathan was de afgelopen vier jaar werkzaam bij CBRE als senior consultant in het Office Advisory & Transaction Services team voor de regio Den Haag.

Pieter Hendrikse, CEO van JLL Nederland zegt hierover: “Door het vertrek van Michiel Swart hebben wij Nathan, Lennard en Willem benoemd tot verantwoordelijken voor alle aan- en verhuuractiviteiten voor de regio Den Haag met een sterke focus op de groeipotentie die wij zien in deze belangrijke vastgoedmarkt. De toenemende vraag van nationale en internationale bedrijven om zich in deze regio te huisvesten, hebben wij kunnen beantwoorden met dit nieuwe team van experts.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?