Remy van Zanten benoemd tot directeur Wonen

0

Vanaf 1 augustus zal Remy van Zanten [1980] de functie van directeur Heembouw Wonen gaan bekleden. Hij vormt samen met Gerard Bac (voorzitter) het directieteam van Heembouw Wonen.

Remy van Zanten is sinds 2004 werkzaam bij Heembouw. Hij heeft verschillende functies binnen de organisatie vervuld, waarvan de laatste 6 jaar als hoofd realisatie binnen de klantgroep Wonen. Remy van Zanten: “Ik heb enorm veel zin om de kennis en ervaring die ik in mijn jaren bij Heembouw heb opgedaan, in deze nieuwe functie toe te gaan passen en samen met Gerard Bac de klantgroep Wonen verder uit te bouwen.” Remy zal zich daarbij met name richten op de operationele activiteiten.

Over Heembouw Wonen
Heembouw Wonen is één van de drie klantgroepen van Heembouw. Sinds haar oprichting in 2014 maakt deze werkmaatschappij van Heembouw een solide groei door. Met de integrale aanpak van Heembouw, gericht op de uiteindelijke bewoners, zijn al vele aansprekende woningbouwprojecten gerealiseerd, in zowel nieuwbouw, als transformatie en renovatie. Recente voorbeelden zijn de nieuwe woonwijk Westend in Roelofarendsveen, die Heembouw (mede) ontwikkelt en realiseert, de transformatie van een voormalig stadskantoor in de wijk Welgelegen in Utrecht tot wooncomplex met 132 appartementen in opdracht van Bouwinvest en de verduurzaming en onderhoud van 248 eengezinswoningen in de Leidse Prinsessenbuurt voor corporatie de Sleutels.

Bron.

Share.

Comments are closed.