Particuliere belegger koopt drie winkels met bovenwoningen in Nijmegen en Arnhem

0

MN heeft namens St. Pensioenfonds Metaal en Techniek 3 winkelpanden met bovengelegen woningen in Nijmegen en Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

De verkochte objecten zijn gelegen in de A1 winkelgebieden van Nijmegen en Arnhem. Het object aan de Ketelstraat in Arnhem bestaat uit een verhuurde commerciële ruimte en een niet verhuurde bovenverdieping. De objecten aan de Broerstraat en Burchtstraat in Nijmegen bestaan uit winkels met bovenwoningen welke allen langjarig zijn verhuurd. De totale oppervlakte van de winkels- en woonruimten bestaat uit circa 1.258 m².

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde koper bij de totstandkoming van deze transactie in samenwerking met KBS Vastgoedbeheer Nijmegen, juridisch werd koper bijgestaan door Raaf Advocaten. Verkoper werd commercieel begeleid door Brickstone Retail en juridisch door NautaDutilh.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?