Econsultancy B.V. huurt de Hoofdweg 240 te Rotterdam

0

Econsultancy B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van het fraaie zelfstandige kantoorgebouw gelegen aan de Hoofdweg 240 te Rotterdam. Het is 609 m² kantoorruimte groot en bij het gehuurde behoren tevens 13 parkeerplaatsen gelegen op het eigen parkeerterrein.

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau met een breed pakket aan diensten en meerdere vestigingen in Nederland. Econsultancy voert zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit op het gebied van: bodem, water, omgeving, geluid, infra, archeologie, Breeam, integrale diensten.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur voor verhuurder Holdingmaatschappij Van Waning B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?