Gouda krijgt ’t Zusje

0

Restaurantketen ’t Zusje heeft op 2 juli een nieuwe locatie geopend in Gouda. Ze nemen de plaats in van La Place aan de Markt 37-39. De ruimte is 710 m² groot.

In 2009 werd ’t Zusje in het leven geroepen, de tweede horecagelegenheid van oprichter en formule-eigenaar Peter Smits. Door het succes van het tapasconcept werd er snel uitgebreid. Inmiddels telt de formule 31 franchise-ondernemingen, onder meer in Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam. Het gebouw in het centrum van Gouda zal het 31e restaurant huisvesten. Het ligt naast toeristische trekpleisters als de kaasbeurs, het oude stadhuis en de antiekmarkt.

Wiert Jan Siefkes, Associate Director Food & Beverage bij Colliers vertelt: “Verhuurder Garbe heeft na het vertrek van La Place een meer dan waardige opvolger. ’t Zusje is een vernieuwend concept voor Gouda en een mooie aanvulling op het huidige horeca-aanbod.”

“Wij bieden onze gasten een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien, De prachtige locatie aan de historische markt in Gouda past uitstekend bij de karakteristieke sfeer die ’t Zusje kenmerkt.” aldus Peter Smits.

Colliers adviseerde verhuurder Garbe. Adhoc horecamakelaars trad op namens ’t Zusje.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?