Martijn Vos aan de slag bij M&G Real Estate

0

M&G Real Estate (M&G) heeft Martijn Vos benoemd tot Head of Continental European Living. Hij zal vanuit Amsterdam de Europese woningmarktstrategie aanscherpen om beleggingskansen te creëren voor de Europese vastgoedfondsen van M&G.

Martijn Vos heeft ruime ervaring op het gebied van het beleggen in vastgoed. Hij stapt over van APG waar hij in zijn laatste functie als directeur vastgoed Europa een portefeuille van 3 miljard euro beheerde.

Marc Reijnen, hoofd beleggingen en vermogensbeheer bij M&G Real Estate: “Institutionele beleggers zijn in onzekere tijden op zoek naar diversificatie en zien kansen in het woningsegment. Door allerlei demografische trends is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen, appartementen, studentenhuisvesting en seniorenwoningen nog steeds aan het toenemen. De sterke fundamenten onder de sector houden ook in een uitdagend macro-economisch klimaat stand.”

Stefan Cornelissen, hoofd M&G Investments Nederland: “Ik ben verheugd dat Martijn met zijn expertise ons team komt versterken. Zijn kennis zal worden ingezet om hoogwaardige vastgoedbeleggingen te vinden die onze klanten langetermijnwaarde bieden.”

Martijn Vos behaalde zijn masterdiploma Business Economics aan de Universiteit van Tilburg.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?