JLL lanceert nieuwe digitale tool voor de perfecte vastgoedstrategie

0

Top 10 meest interessante locaties via een muisklik beschikbaar.

JLL presenteert vandaag zijn nieuwste digitale tool: de JLL Explorer. De JLL Explorer is ontworpen om vastgoedeigenaren, – gebruikers, -ontwikkelaars en de publieke sector inzicht te geven in alle locatiegebonden informatie. Door innovatieve technologie en de meest actuele data toe te passen, draagt de JLL Explorer bij aan het vormen van bijvoorbeeld een portefeuillestrategie of locatiebeleid.

De JLL Explorer is ontwikkeld op basis van JLL’s eigen unieke research- en datagegevens, gecombineerd met de meest invloedrijke externe databronnen. Door middel van directe links met digitale dataplatformen, zoals IBIS, Oxfords Economics, Ruimtelijkeplannen, CBS en BAG, integreert de JLL Explorer zeer diverse en gedetailleerde informatie in één overzichtelijke digitale tool. Zo kan de JLL Explorer vergelijkingen maken tussen verschillende gebouwen en locaties en is er een groot aantal benchmarks van verwante transacties beschikbaar. Het resultaat wordt getoond op een overzichtelijke kaart met daarin alle informatie, gefilterd op verschillende kenmerken als ligging, omvang, sector, bestemmingsplan etc.

De nieuwe tool maakt deel uit van de digitale strategie van JLL. Vandaag lanceert JLL Nederland de Office Explorer en de Industrial Explorer. In de toekomst wordt de JLL Explorer ook beschikbaar voor andere sectoren zoals de woning- en winkelmarkt.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland, zegt hierover: “De JLL Explorer geeft inzicht in alle beschikbare en relevante data over de Nederlandse vastgoedmarkt. De tool helpt onze klanten bij het maken van beslissingen zoals het kiezen van een locatie voor het vestigen van een nieuw kantoor tot aan het bepalen van de ideale plek voor een last mile hub. Met de rijkheid aan data die de JLL Explorer biedt, kunnen de experts van JLL onze klanten nog beter helpen bij hun dagelijkse vraagstukken.”

Lees hier meer.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?