Bedrijvencentrum Geusselt verwelkomt Itsme als nieuwe huurder

0

Met ingang van 1 juni 2021 heeft Itsme hun intrek genomen in een kantoorruimte van circa 215 m² op de 2e verdieping van het kantoorgebouw Bedrijvencentrum Geusselt, gelegen aan het Stadionplein in Maastricht.

Itsme is de familienaam voor de internationale groep waar vijf organisaties onder vallen. Een bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs.

Bedrijvencentrum Geusselt is in 1998 gerealiseerd aan de voorzijde van voetbalstadion De Geusselt in Maastricht en beschikt over 4 verdieping, waar onder andere CBR, Dr. Stein en een grote vestiging van Basic Fit zijn gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Bryant Park Netherlands, waarbij het assetmanagement wordt verzorgd door BNP Paribas Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?