Yos Otten versterkt Agency Industrial & Logistics Team van JLL

0

Yos Otten is per 1 juli gestart in het Agency Industrial & Logistics team van JLL Nederland. Yos gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het begeleiden van logistieke en industriële vastgoedtransacties in het oosten van Nederland. Hiervoor was Yos ruim 8 jaar werkzaam als commercieel vastgoedadviseur bij Verbeek Bedrijfsmakelaars in de regio Nijmegen.

Jordy Verhoeven, head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Onze logistieke teams in Nederland blijven maar groeien om te kunnen voorzien in de enorme adviesvraag van klanten rondom industrieel en logistiek vastgoed. Yos heeft in zijn vorige functie veel ervaring opgedaan in Oost-Nederland en biedt de welkome versterking aan ons verhuurteam.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?