nVent Hoffman verkoopt grootschalig bedrijfscomplex in Drachten

0

Multinational nVent Hoffman heeft het bedrijfscomplex aan de Tussendiepen 68 in Drachten verkocht aan Gildepak. Het complex bestaat uit ruim 7.100 m² bedrijfsruimte en circa 1.000 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 16.479 m².

In het afgelopen decennia was schakelkastenproducent Eldon N.V. gevestigd op deze locatie. Eldon NV is vorig jaar overgenomen door het Amerikaanse hoogwaardige elektrotechnische bedrijf NVent Hoffman.

Gildepak is een full-service inkoopvereniging voor de verpakkingsbranche voor zelfstandige groothandelaren, verspreid over 19 vestigingen in heel Nederland.

De verkoper is in deze transactie geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?