Mileway koopt logistiek distributiecentrum aan de Jules Verneweg 76 te Tilburg​​​​​​​

0

Mileway heeft onlangs het distributiecentrum, gelegen aan de Jules Verneweg 76 op bedrijventerrein ‘Loven’ in Tilburg gekocht van een particuliere belegger. Het distributiecentrum bestaat uit circa 7.828 m² warehouse, circa 923 m² kantoorruimte en ruim voldoende parkeerplekken op eigen terrein. Het complex is langjarig verhuurd aan Sluyter Logistics Tilburg B.V.

Over Mileway
Mileway bezit momenteel meer dan 1.600 logistieke objecten die geschikt zijn voor leveringen tot aan de voordeur, in vakjargon ‘last mile delivery’.

De portefeuille van Mileway beslaat 14 miljoen vierkante meter en ligt hoofdzakelijk in en rond de grote steden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Scandinavië en Nederland. Het bedrijf streeft naar verdere groei in bestaande en nieuwe markten.

Over Sluyter Logistics
Sluyter Logistics levert een full-service logistieke dienstverlening, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en transparante informatie-uitwisseling centraal staan.” Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door 300+ medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics 250+ eenheden op de weg.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper bij deze transactie. M7 Real Estate adviseerde koper bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?