Flynth huurt 745 m² kantoorruimte in Twenthe Centrum Almelo

0

Flynth adviseurs en accountants B.V. heeft per 1 juni j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 745 m² kantoorruimte in het prachtige Twenthe Centrum inclusief 25 parkeerplaatsen.

Van fabriek tot trendy bedrijfsverzamelgebouw
Flynth zal haar intrek nemen op de derde verdieping van het Rijksmonumentale complex. De voormalige Stoomspinnerij Twenthe uit 1915 is in 2012 compleet gerenoveerd tot een trendy multifunctioneel bedrijfs-/kantoorverzamelgebouw met authentieke details zoals hoge plafonds en grote raampartijen. De gevels zijn met zorg hersteld, waarbij rekening is gehouden met de uitstraling van het originele gebouw. Flynth kan hun nieuwe kantoorruimte volledig naar eigen wens indelen.

Ideale locatie
Het Twenthe Centrum is ideaal gelegen in het centrum van Almelo en maar één minuut lopen van het NS- en busstation. Daarbij heeft het een groot parkeerterrein, dat alleen door huurders van het Twenthe Centrum mag worden gebruikt.

Flynth adviseurs en accountants
Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf en heeft een werk- en bezoeklocatie in Almelo. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap, door ze vroegtijdig van de juiste cijfers te voorzien en daarbij het beste advies te geven, gericht op de toekomst.

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Almelo mocht namens de eigenaar, M7 Real Estate, de verhuur van de kantoorruimte begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?