reBirth koopt winkelpand in Haags Winkelcentrum Loosduinen

0

In juni 2021 heeft reBirth een overeenkomst gesloten met de familie Offers voor de aankoop van hun winkelpand in het hart van Winkelcentrum Loosduinen, aan de Loosduinse Hoofdstraat 315 in Den Haag.

Het pand is sinds 1926 in eigendom geweest van de familie Offers, waar ze drie generaties lang hun winkel Offers Wonen & Mode exploiteerden. Het pand telt 3 etages winkelruimte en een bedrijfswoning van in totaal 1.000 m².

Door de brede bestemming bestaan er diverse mogelijkheden om het pand een nieuwe functie te geven. reBirth is voornemens om het pand deels te transformeren naar appartementen met behoud van de retail-functie op de begane grond. Tot die tijd zal de familie Offers hun bedrijf op deze locatie voortzetten.

Winkelcentrum Loosduinen is een full-service winkelgebied waar grote retailers zoals Albert Heijn, Aldi, Blokker en Hema worden afgewisseld met lokale winkeliers die er sinds jaar en dag zijn gevestigd. De algemene verwachting is dat er de komende jaren flink zal worden geïnvesteerd in opwaardering van het gebied om haar toekomst veilig te stellen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?