Logicor verhuurt bedrijfsruimte in Venlo aan Radtec

0

Logicor heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Radtec voor ruim 21.800m² bedrijfsruimte in Venlo. Het distributiecentrum bevindt zich op de Celsiusweg 66 op bedrijventerrein Venlo Trade Port aan de railterminal Hutchison Ports Venlo.

Als een professionele organisatie op het gebied van E-commerce oplossingen heeft Radtec een netwerk met oplossingen voor warehousing ontwikkeld dat het hele Europese gebied bestrijkt. Ze bieden douane-inklaring, FBA-forwarding, dropshipping, opslag, picken, verpakken en etikettering aan het MKB.

Logicor is de leidende pan-Europese investeerder en verhuurder op het gebied van logistiek vastgoed en bezit ruim 13 miljoen m² vastgoed in de Europese markt. Reeds enkele jaren op rij heeft Logicor veel succes in de regio met de verhuur van diverse complexen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Logicor in collegiale samenwerking met De Lobel & Partners.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?