Hamer van Hussen Groenendijk huurt kantoorruimte aan de ’s-Gravenweg 437 te Rotterdam

0

Hamer & van Hussen, reeds 2 jaar eerder samengegaan met Expertisebureau Groenendijk, gaat nu onder de gezamenlijke naam “Hamer van Hussen Groenendijk” verder en heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 228 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping aan de ’s-Gravenweg 437 te Rotterdam. Bij het gehuurde behoren tevens 6 parkeerplaatsen gelegen op het eigen parkeerterrein.

Beide samengaande bedrijven werden opgericht in 1969. Hamer van Hussen Groenendijk biedt verschillende expertise diensten voor risicodragers die betrokken zijn in de (co) assurantie van goederen en goederenaansprakelijkheid in de internationale handel en transport.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens verhuurder en Parc Makelaars B.V. namens huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?