Operator Groep Delft huurt kantoorruimte in Utrecht

0

Operator Groep Delft (OGD ict-diensten) verhuist in april 2022 naar een nieuwe locatie in Utrecht, het Franz-Lisztplantsoen 100. Recent hebben OGD en Cushman & Wakefield, de huidige huurder, overeenstemming bereikt over de huur van 2.300 m² kantoorruimte aan het Franz-Lisztplantsoen.

OGD levert ict-diensten en heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontzorgen van haar klanten, het bouwen van toekomstbestendige IT-omgevingen en het ontwikkelen van nieuwe en hernieuwde businessapplicaties. Dit doet de organisatie in de vorm van outsourcing, projecten, advies en de inzet van ICT-professionals. OGD heeft in Nederland 5 vestigingen en meer dan 1.300 medewerkers.

Roel Nikkessen, CEO OGD ict-diensten: “Doordat we aan het Franz-Lisztplantsoen 100 het gehele pand huren hebben we de mogelijkheid om onze eigen identiteit en uitstraling te realiseren op een zichtbare locatie in Utrecht. Daarnaast geeft het pand ons de ruimte om voor onze medewerkers een passende werkomgeving te realiseren voor nieuwe werkvormen na corona”.

Operator Groep Delft werd in dit proces geadviseerd door Richard van der Maas van MYSS (Manage Your Services). Cushman & Wakefield heeft zelfstandig de overeenkomst tot stand gebracht.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?