Merlien Welzijn nieuwe directeur-bestuurder Woonpartners MH

0

Merlien Welzijn wordt per 1 september 2021 directeur-bestuurder van Woonpartners Midden-Holland. Zij volgt René Mascini op die per 1 juli aanstaande met vervroegd pensioen gaat. Merlien is 47 jaar en woont met haar partner en twee kinderen in Rotterdam. Ze werkt al sinds 2004 in de volkshuisvesting, in verschillende functies bij meerdere corporaties zoals Vestia, De Nieuwe Unie, ComWonen/Havensteder en Tablis Wonen. Zij is nu directeur-bestuurder van Woningstichting Sint Antonius van Padua in Noordwijk.

“Ik kijk uit naar het leveren van een bijdrage aan de volkshuisvesting in de regio waar ik regelmatig fiets, vriendinnen aanmoedig tijdens de singelloop en waar ik als ‘vriend van’ de Gouwse Schouwburg bezoek. Allereerst zal ik mij inspannen om kennis te maken met alle interne en externe belanghouders en om het hele werkgebied beter te leren kennen om vandaaruit te gaan bepalen waar mijn aandacht als eerste naartoe moet gaan. Ik verheug mij op mijn kennismaking en de nieuwe samenwerking. Het voelt als een eer om een icoon als René te mogen opvolgen. Ik zal mijn beste beentje voor zetten.” aldus Merlien.

De raad van commissarissen is blij dat met de komst van Merlien een goede opvolger voor René Mascini is gevonden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?