Mohammed L. iaallala per 1 juli naar Ocean Group

0

Vanaf 1 juli 2021 zal het team van Ocean Group uit Den Haag versterkt worden met drs. Mohammed L. iaallala (voormalig CGCB International B.V.). Mohammed zal zich bij Ocean Group met name richten op acquisitie & projectontwikkeling en het Management Team ondersteunen in de groeidoelstellingen. Vanwege de steeds groter wordende projecten en kansen op het gebied van projectontwikkeling was uitbreiding van het team evident.

Mohammed heeft een achtergrond in de internationale handel en investeringen, waar hij jarenlang Nederlandse bedrijven heeft bijgestaan die zaken willen doen in het buitenland en andersom. In de laatste jaren heeft hij als kwartiermaker de introductie van de winkelformule van de Xiaomi MiStore in de Benelux gerealiseerd.

Mohammed: “De overeenkomsten met mijn vorige werkzaamheden liggen vooral op het vlak van locatie analyse en (financiële) haalbaarheid van projecten. Ik hoop met mijn ervaring en inbreng een positieve bijdrage te leveren aan de verder groei en toekomst van Ocean Group.”

In de afgelopen jaren heeft Ocean Group zich voorbereid op verdere groei door te investeren in de organisatie en uitbreiding van strategische (grond)posities.

CEO Deniz Yilmaz zegt hierover: “Met Mohammed halen wij een stevige business developer in huis die de zaken projectmatig kan aanpakken en tegelijk met iedereen door één deur kan. Wij heten hem dan ook van harte welkom in het team.”

Mohammed is beschikbaar voor aanbiedingen van (grond)posities ten behoeve van woningbouw. Zijn vaste werkplek zal zijn op het hoofdkantoor van Ocean Group in Den Haag, maar een afspraak kan ook gemaakt worden op de vestiging in Rotterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?