Wehkamp verhuist hoofdkantoor naar The Mayor in Zwolle

0

Wehkamp verhuist haar hoofdkantoor in november 2021 naar ‘The Mayor’ aan de Burgemeester Roelenweg 13 in Zwolle. Het online warenhuis heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 6.250 m² kantoorruimte met eigenaar Aroundtown.

The Mayor wordt de komende maanden grondig verbouwd en verduurzaamd naar een full-service multi-tenant gebouw met faciliteiten zoals een nieuwe entree, sociaal hart, restaurant, verschillende vergaderzalen en receptie met barista. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd en gecoördineerd door DITT Officemakers. Verder worden er voor Wehkamp 350 werkplekken gecreëerd, waarvan een groot aantal flexibel. Zo krijgen de ruim 400 Wehkamp-medewerkers de mogelijkheid om afwisselend thuis en op kantoor te werken.

Naast Wehkamp zijn accountantskantoor PWC en diverse andere huurders in het gebouw gevestigd. Na de verbouwing is nog ca. 9.000 m² beschikbaar voor verhuur, in eenheden vanaf 400 m².

Aroundtown is bij deze transactie in collegiale samenwerking geadviseerd door Cushman & Wakefield, Kroese Tempert Bedrijfsmakelaars en CBRE Zwolle.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?