Aan de Stegge Twello en Durfort Vastgoed realiseren nieuwbouw Logistics Court Almere

0

Met Durfort Vastgoed heeft Aan de Stegge Twello een aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van een logistiek bedrijfsgebouw aan de Wittevrouwen in Almere. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Vier zelfstandige units
De opdracht kwam tot stand na eerdere succesvolle samenwerkingen tussen Aan de Stegge Twello en Durfort Vastgoed bij de realisatie van twee logistieke bedrijfsgebouwen op Schiphol Logistics Park. Het logistiek centrum genaamd Logistics Court Almere op bedrijventerrein Stichtsekant voorziet straks in vier zelfstandige bedrijfsunits en sluit aan op de vraag in de markt. Op een kavel van ca. 9.081 m² realiseren wij het gebouw welke bestaat uit circa 4.864 m² magazijnruimte, 668 m² kantoorruimte en 917 m² entresol.

Bouwteam
Samen met Architecten_Lab is Aan de Stegge Twello verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitwerking, realisatie en turnkey oplevering van het gebouw. JVZ Ingenieurs is als constructeur betrokken bij het project en de grond is verkocht door de gemeente Almere. Naast het logistieke bedrijfsgebouw in Almere werkt Aan de Stegge Twello momenteel ook aan de realisatie van een logistiek bedrijfsgebouw voor Durfort in Nieuw-Vennep.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?